Tietoa meistä

HyzerFlex on tulos, kun tietokoneinsinööri löytää frisbeegolfin, jää koukkuun lajiin ja päättää ottaa asiat omiin käsiinsä. Vielä vuonna 2017 tuotteet tuotiin Suomen markkinoille pääosin rajoitetulla valinnalla, ja hän tiesi, että sillä oli enemmän tarjottavana.

Yhdessä intohimoisten frisbeegolfaajien kanssa loimme ensimmäisen tuotteemme, ALLSTAR -repun. Suunnittelumme lähestymistapa on pitää ne asiat jotka ovat olennaisia, mutta poistaa tarpeettomat, kompaktin ja sporttisen ulkonäön ylläpitämiseksi. Ideana oli tuoda huippulaadukas tuote markkinoille niin kilpailukykyiseen hintaan, etteivät muut sellaista tarjoa. Lopputuloksena oli tuote, jonka hintalappu sopii kaikille (ALL), sisällytettynä huippulaatuun lajin suurimmille tähdille (STAR).

HyzerFlex on käynyt läpi haastavia aikoja rahoituksen ja vaihtoehtojen loppuessa, kun tuotteemme ei ollut vielä valmis markkinoille. Pidimme päämme alhaalla, jatkoimme työtä ja kuljimme eteenpäin tapaamalla upeita ihmisiä matkan varrella. Ensimmäinen tuotteemme ALLSTAR on taistelija, joka selvisi muutamasta luonnonkatastrofista matkan varrella ennen kuin sen tuli mahdollista päästä käsiisi.

Nyt se on TÄÄLLÄ!

Ole osa yhteisöämme

Saa uusimmat tarjoukset ja vinkit. Ei roskapostia!