"Get in Touch, We'd Love to Hear from You!"

FAQs

Search the order number which has been sent to your email. Write us an email with the order number and state your business. We will contact you back.

The courier usually tries to deliver your package three times, before its returned to the warehouse. To avoid delivery delays and ambiguities, we recommend you to follow the order with the tracking code that has been sent to you by email.

Fill out the form below, or contact us at info@hyzerflex.com

If you did not receive your order: Please contact us by email if the order has not been delivered within 14 days from the last expected delivery estimate.

HyzerFlex Oy noudattaa kuluttajansuojalain kuudennen luvun määräyksiä ja oikeusministeriön sääntöjä kaupan peruutuksesta, niiltä osin kuin laki koskee etämyyntiä.

Kuluttajalla on oikeus kaupan purkuun 14 vuorokauden ajan tuotteen saapumisesta. Jos saapumispäivää ei voida määrittää, tuotteen oletetaan saapuvan seitsemässä vuorokaudessa lähettämisestä.

Kuluttaja on vastuussa tuotteen palautuksesta aiheutuvista postikuluista.

Kaupan peruutuksen tapahtuessa, kuluttaja saa hyvityksen ostotapahtuman summasta 14 vuorokauden sisällä hetkestä, jolloin;palautus saapuu takaisin HyzerFlex Oy:lle, taikuluttaja on lähettänyt palautuskuitin, joka toimii tositteena tuotteen palautuksesta HyzerFlex Oy:lle.

Kaupan peruutuksen sattuessa, palautus tulee tehdä alkuperäispakkauksessa.

Mikäli tuotetta on käytetty, tuotteen arvo on alentunut, tai jostain syystä tuote ei ole myyntikelpoinen, kuluttaja on vastuussa ja ymmärtää arvonalentumisen, jolloin täyttä palautusta ei tehdä, vaan palautus käsitellään tapauskohtaisesti.

Mikäli tuotteesta on tullut myyntikelvoton, HyzerFlex Oy voi kieltäytyä palauttamasta kuluttajan maksaman summan kokonaisuudessaan.

Maksupalvelutarjoaja Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Our Retail Partners

Fribastore

KiekkoKingi

Intersport Skanssi

Sport Store Bigfoot

International

Amazon USA

Discsport.ee

Address

HyzerFlex Oy
Ilpoistentie 16
Turku, Finland
info@hyzerflex.com