Champion's choice for disc golf

Our unwavering commitment to innovation and performance, we aim to elevate the disc golf experience for players of all skill levels.

ALLSTAR PROALLSTARMagic MiniMagic RainflyHyzerFlex Pro RangeFinder

Brand new

Season 2023

Explore our range of products that will elevate your disc golf journey to new heights.

Bags RangeFinder

Sustainable materials

Constant innovation

*15-Days Return Policy

Sustainability in Disc Golf

From 2023 onwards, we're committed to greener alternatives, using recycled materials, reducing waste, and minimizing our environmental impact. Join us in making disc golf gear that's not only high-quality but also eco-friendly. Together, we can create a brighter future for the sport and the planet.

Don't take our word for it

★★★★★
LOISTAVA
Todella tarkka ja nopea mittaamaan paljon kauemmas kuin edes tarvetta. Isot plussat on edullisempi hinta mitä muissa kaupoissa, näyttö, korkeuserot pituuden lisäksi, eikä tarvi pelleillä paristojen kanssa.
Tony88

Finland

★★★★★
Nice product, fast shipping.
I'm an avid disc golfer and my old bag was definitely in need of an upgrade. I'm glad I made this choice. It fits around 20 discs in the main pouch, which is plenty for what I need. Lots of space it the side
pouches for drinks and other items. The straps are really comfortable and the bag feels good on your back. I play about 3 times a week so it
gets a lot of use. Great choice
Calvin Brooks

USA

★★★★★
EHKÄ JOPA PARAS?
Todella hyvä ja kevyt selässä, vaikka kiekkoja tuntuu mahtuvan loputtomiin. Kun vahvikelevyt saa paikalleen on paljon tukevampi mitä aikaisemmat reppuni, eikä heilu tai väänny vaikka kaikki taskut laittaa täyteen.
Mikko S

Finland

★★★★★
ERITTÄIN TOIMIVA
On ollu hyvä reppu. Ostin oman joskus kesän alussa ja ei oo ollu mitään ongelmia. Kiekkoja mahtuu enemmän kuin tarpeeksi ja niiden ulos ottaminen on helppoa. Itsellä repussa on yleensä 24 kiekkoa, vesipullo, prodigyn kiekonpelastussauva, pari pyyhettä ja silti saan vielä takin + avaimet, puhelimen yms. mahtumaan. Sateen varjolle oon kaivannu jotain paikkaa, mutta muuten reppu on toiminu hyvin
Harri R

Turku, FI

★★★★
TOIMII
Oon useampia friba-reppuja käyttänyt ja tää vaan toimii. Kiekot pysyy sisällä ja sivutaskuihin ja ylätaskuun menee kaikki mitä tarvii. Kulkee mukana selässä tai vaikka olalla kun on kevyt ja remmit kunnolliset eikä rimpulat. Sadesuoja piti hankkia erikseen mut se onkin ainoa miinus.
Jarkko A.

Finland